MGX Gaming

Terugbetalings- en retourbeleid

Terugbetalingen:

  1. Volledige terugbetaling: Indien u niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een volledige terugbetaling aan binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum. Neem contact op met onze Support service om uw verzoek in te dienen en verdere instructies te ontvangen.
  2. Gedeeltelijke terugbetaling: In sommige gevallen kan een gedeeltelijke terugbetaling worden overwogen als er sprake is van een geldige reden, zoals een defect product of ontbrekende onderdelen. Neem contact op met onze Supportservice voor meer informatie.

 

Retourbeleid:

  1. Ongeopende en ongebruikte producten: Indien u een ongeopend en ongebruikt product wilt retourneren, accepteren wij deze binnen 14 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum. Het product moet in de originele verpakking zitten en in dezelfde staat verkeren als waarin het is ontvangen.
  2. Defecte of beschadigde producten: Als u een defect of beschadigd product heeft ontvangen, neem dan onmiddellijk contact op met onze klantenservice. Wij zullen ons best doen om het probleem op te lossen en indien nodig een vervangend product te leveren.

 

Algemene richtlijnen:

  1. Retourzendingen moeten worden verzonden met een traceerbare verzendmethode en de klant is verantwoordelijk voor de verzendkosten, tenzij anders overeengekomen.
  2. Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van de terugbetaling. Dit kan enige tijd duren, afhankelijk van de betaalmethode die is gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop.
  3. Let op: we kunnen geen terugbetaling garanderen als het geretourneerde product niet aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet of als er sprake is van misbruik van ons retourbeleid.

 

Neem voor vragen of verduidelijkingen over ons terugbetalings- en retourbeleid contact op met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden.

 

Let op: Dit beleid is geldig vanaf [06/05/2023]. We behouden ons het recht voor om dit beleid op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving.

©2023. MGX Gaming. All Rights Reserved.